"OPERACIJA SLEPI MIŠ": Barsa dovela novog štopera!

Autor:

Sport

20.12.2018

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katalonski velikan je ozvaničio transfer Džejsona Murilja iz Valensije! Barsa će platiti 2.000.000 evra za pozajmicu Valensijinog štopera uz opciju da ga otkupi za 25.000.000 evropskih novčanica narednog leta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džejson Muriljo

Na taj način su završene višednevne spekulacije oko hitnog pojačanja za odbranu Katalonaca. Povrede Umtitija i Vermalena su upalile taster za paniku na Kamp Nou i klub je bio prinuđen da što brže reaguje i omogući Valverdeujoš jednog štopera pored Pikea i Lenglea koji su jedini konkurislai za štoperske pozicije. Mnogo imena se pominjalo, kandidati su bili Martin Škrtel, Bane Ivanović, Andreas Kristensen, Đene Dakunam, Adil Rami i još neki, ali je posao završen dovođenjem rezervnog štopera Valensije.

Džejson Muriljo je bio velika nada kada ga je sa 18 godina u Kolumbiji ugabila dobro poznata skauting mreža Udinezea. Prosleđen je u (tada) sestrinski klub Granadu, igrao na pozajmicama u Las Palmasu i Kadizu, da bi ga februaru 2015. kaparisao Inter. U taboru Nerazura se nije proslavio i posle dve godine je pozajmljen, pa prodat Valensiji. Ipak, ove sezone nije bio u prvom planu i odigrao je samo jedan meč u Primeri za Slepe miševe. Prednost su imali Garaj, Gabrijel Paulista, Dijakabi, pa čak i desni bek Vezo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading