Navijači: "Šta uprava Vojvodine krije?"

Autor:

Sport

22.12.2018

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavnici navijača Fudbalskog kluba Vojvodina napustili su vanrednu sednicu skupštine tog kluba, nezadovoljni zbog odluke da sednica bude zatvorena za javnost, saopštili su "Ujedinjeni navijači Vojvodine".

RepublikaFoto: starsport
FK Vojvodina

Kako je ranije najavljeno, vanredna sednica FK Vojvodina zakazana je za danas zbog loših rezultata i poslovanja.

- Na skupštini našeg kluba prekršen je statut kluba. Zanemarujući pravila određena statutom i kršeći proceduru aktuelno rukovodstvo je odlučilo da sednica skupštine bude zatvorena za javnost. Napominjemo da je ovo prvi slučaj u poslednjih 40 godina da skupština isključuje javnost i medije iz svog rada - naveli su "Ujedinjeni navijači" u saopštenju.

Dodali su da su inicirali skupštinsko zasedanje, jer su želeli da javnost i navijači FK Vojvodine saznaju na koji se način vodi klub i da se pokušaju naći rešenja za nagomilane probleme.


- Zbog svega navedenog predstavnici navijača napustili su sednicu Skupštine. Pitamo se šta aktuelno rukovodstvo na čelu sa Dušanom Bajatovićem ima da krije od onih kojima je FK Vojvodina u srcu i onima koji su im dali poverenje da vode klub? - piše u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading