"Možda ipak u Solskjeru leži spas": Junajted silan u Kardifu!

Autor:

Sport

22.12.2018

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester junajteda ostvarili su ubedljivu pobedu u Kardifu pošto su savladali domaću ekipu rezultatom 5:1 u 18. kolu Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Mančester junajteda


Ole Gunar Solsker nije mogao da zamisli bolji debi na klupi voljenog kluba, a prvi koji ga je obradovao bio je Markus Rašford koji je već u trećem minutu doveo svoj tim u vođstvo nakon fantastično izvedenog slobodnog udarca.


U 29. minutu još jedan "projektil" - primio je loptu Ander Erera i raspalio loptu sa više od 25 metara od gola Eteridža koji je paradom samo ulepšao pogodak. Međutim, devet minuta kasnije Viktor Kamarasa smanjuje prednost gostujuće ekipe sa penala koji je prethodno skrivio Rašford usled igranja rukom.


Tri minuta kasnije videli smo još jedan gol Junajteda, Antoni Marsijal je iskoristio asistenciju Lingarda i matirao golmana velške ekipe. Klub sa Old Traforda je odlično krenuo i u drugo poluvreme, pa je zasluženo stigao do još jednog gola, Bamba je skrivio penal u 56. minutu, a Džesi Lingard bio je precizan sa bele tačke minut docnije.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ole Gunar Solskjer na prvom meču


Isti igrač je postavio konačan rezultat u 90. minutu meča kada je prevario čuvara i golmana i iskoristio odličnu asistenciju Pogbe. Ovo je prvi put da Mančester junajted postiže pet ili više pogodaka na jednom utakmici Premijer lige još od maja 2013. godine i utakmice sa Vest Bromvič Albionom kada je Ser Aleks Ferguson otišao u penziju. Tada je bilo 5:5.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading