STIGLA PONUDA NA "MARAKANU": Evo gde ćemo gledati Degeneka u nastavku sezone!

Autor:

Sport

23.12.2018

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Štoper crveno-belih, Miloš Degenek obradovao je "delije" pošto je potvrdio da će i 2019. igrati na "Marakani"

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Miloš Degenek

U danu kad je objavljeno da je neimnovan klub iz Sudijske Arabije spreman da plati 3.000.000 evra na ime obeštećenja, 24-godišnji štoper je, u video prilogu TV Crvena zvezda, objasnio da sebe vidi u dresu srpskog prvaka, bez obzira na interesovanje iz inostranstva.

- Zasad je plan takav da ostajem ovde i da, Bože zdravlja, uzmemo titulu i Kup sledeće godine- rekao je Degenek.

Defanzivac crveno-belih je rekao da mu je gostovanje Red Bul Salcburgu, u revanšu plej-ofa za plasman u Ligu šampiona, predstavljao najveći emotivni naboj otkako igrao za Zvezdu.

- Utakmica protiv Salcburga je za mene bila najemotivnija. Zvezda je čekala 26 godina da uđe u Ligu šampiona i to smo uspeli na „domaćem“ gostovanju, jer je u Austriji bilo više naših navijača tamo nego njihovih. Videti tu sreću i radost u očima Delija, kad su utrčali na teren znači mnogo- rekao je Degenek.

Objasnio je da je "peticu" na poleđini dresa izabrala njegova majka, a zanimljivo je bilo čuti i kog igrača je ocenio najtežim za čuvanjem u sezoni u kojoj je sastav Vladana Milojevića igrao Ligu šampiona.

- Najteže je bilo čuvati Mohameda Salaha. Igrao je baš protiv mene. Nejmar i Mbape su igrali po krilu, "šetali" su malo i rekao bih da je bilo najteže protiv Egipćanina- rekao je defanzivac crveno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading