LUDILO U LIVERPULU: Osam golova u rapsodiji Totenhema!

Autor:

Sport

23.12.2018

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Totenhem je stigao do novih bodova i samo 2 boda zaostatka u odnosu na Mančester siti koji se nalazi na drugoj poziciji, ekipa iz Londona je danas u Liverpulu slavila sa veoma ubedljivih 2:6 (1:3).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hari Kejn dvostruki strelac u pobedi svog tima

Prvih 20 minuta nije bilo golova, a onda prava fudbalska poslastica za sve nas neutralne posmatrače. Teo Volkot je uspeo da se nakon dodavanja Kalverta Luina nađe u dobroj poziciji i da savlada golmana Lorisa, ali je to samo razljutilo ekipu Totenhema koja je brzo stigla do izjednačenja.

Igrao se 27. minut kada je Son izjednačio na 1:1 nakon katastrofalne greške odbrane, a do kraja poluvremena igralo se samo ispred gola Evertona. Ali je u 35. minutu doveo goste u prednost od 1:2, da bi Hari Kejn samo 7 minuta kasnije doneo novu radost gostima. Samo što je počelo drugo poluvreme, Eriksen je uspeo da postigne novi gol za 1:4, a nade Evertona je tri minuta kasnije probudio Sigurdson nakon dodavanja Ričarlisona.


Nade nisu dugo trajale, u 61. minutu Son postiže svoj drugi gol, a isto to čini i Hari Kejn u 74. minutu i postavlja konačnih 2:6.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading