Skraćen Junajtedov spisak

Autor:

Sport

25.12.2018

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Mančester junajted nalazi se u potrazi za defanzivcem, a jedna od opcija je i naš reprezentativac Nikola Milenković.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Mančester junajteda

Britanski "Dejli mejl" odlučio je da "pomogne" novom treneru "crvenih đavola" Ole Gunaru Solskjeru da izabere igrača na toj poziciji, a očigledno da mu partije igrača Fjorentine nisu promakle.

Milenković se procenjuje na oko 45 miliona evra, a Britanci ga opisuju kao novog Nemanju Vidića sa velikim potencijalom, ali i igračem koji mora još da radi.

Prvi na toj listi je defanzivac Napolija Kalidu Kulibali. Ako bi se iz Junajteda odlučili da dovedu Senegalca morali bi da izdvoje najmanje 90 evropskih novčanica. Dovođenje visokog štopera biće gotovo nemoguća misija, jer je on nedavno produžio ugorov sa timom koji sa klupe predvodi Karlo Ančeloti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Milenković

Tu su naravno i igrači iz Premijer lige Tobi Aldervejreld iz Totenhema, Isa Diop koji je član Vest Hema i fudbaler Lestera Hari Megvajer.

Osim njih na listi se nalaze i Alesio Romanjoli (Milan), Žan Kler Todibo (Tuluz), Milan Škrinjar (Inter), Eder Militao (Porto) i Ozan Kabak (Galatasaraj).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading