NIJE MU LAKO - Klop: Nikada neću ućutkati sve kritičare

Autor:

Sport

25.12.2018

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jirgen Klop dobro gura sa Liverpulom, ali... Nemac kaže da nikada neće moći da se izbori sa kritikama koje stižu na njegov račun.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Još ništa nisam osvojio, to je istina, ali ne moramo o tome da razmišljamo do 2022. To je predug period. Sve je trenutno dobro, ali ipak kažu, "Klop još nije ništa osvojio". I na leto će biti onih koji će reći da je najbolje vreme da idem čak i ako nešto osvojimo, jer u suprotnom više nikada ništa nećemo uzeti. Biće i onih koji će me terati i ako ništa ne osvojimo - rekao je Klop. 


Nemački stručnjak je opušten, zna da čini sve što je moguće da tim počne da osvaja važne trofeje. 

- Sve dok svi uživamo u ovom što radimo, a pod svi podrazumevam vlasnike, igrače i navijače, svakog ko je uz klub, možemo da pokušavamo i pokušavamo, ali ako jednom neka od ovih grupa ne bude bila zadovoljna, onda nećemo moći da razvlačimo stvari u nedogled. Sada je sve u redu, ali 2022. je daleko i nadam se da ćemo do tada ostvariti ciljeve - dodao je strateg Liverpula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading