MILOJEVIĆ JE PRAVI GROF!

Autor:

Sport

12.08.2017

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda na klupi ponovo ima grofa! Ali ne Miodraga Božovića, koji se samo tako predstavljao, već Vladana Milojevića, o čijim gospodskim manirima govori ponašanje pre, tokom i posle svake utakmice.

RepublikaFoto: Tanjug
Vladan Milojević je trener kakvog Crvena zvezda zaslužuje

O fudbalskom znanju ne treba trošiti reči: grogi Zvezdu, koju je ostavio lažni grof, Miloje je vaskrsao! Crveno-beli su, suprotno svim realnim očekivanjima, u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope, a u Superligi su posle četiri kola na vrhu sa maksimalnih 12 bodova i gol razlikom 13:0! Na poslednjih sedam mečeva crveno-beli su dali 18, a primili 0 (i slovima: nula) golova!

18 golova dala Zvezda u sedam pobeda u nizu

0 golova primila Zvezda na sedam poslednjih mečeva

ČVRSTO NA ZEMLJI

"Delije" su odmah prepoznale da je njihov voljeni tim konačno dobio trenera kakvog zaslužuje najtrofejniji srpski klub. Međutim, Miloju slava nije udarila u glavu. Čvrsto stoji na zemlji, daje staložene izjave, ne vređa nikog... Sudijama ne prigovara, a imao je prilike. Novinarima je dostupan. Dakle, sve suprotno od onog što je radio Grof Božović. Podsetimo, crnogorski stručnjak koji je gotovo na dnu ruske lige sa svojim aktuelnim klubom Arsenalom iz Tule je posle blamaže od Sasuola u prošlogodišnjem plej-ofu Lige Evrope (3:0) šikanirao i psovao novinare. Kada ga je Vojvodina dobila na Marakani u proleće 2016. (3:1), "sudija je bio magarac". Zato je popio tromesečnu suspenziju, a račun kluba je više puta "olakšan" zbog njegovih kazni.

NAPADAČKI FUDBAL

Uporedivši dva trenera, fudbalski stručnjak Milan Živadinović u razgovoru za Srpski telegraf konstatuje da je Grof mnogo puta preterao, a da je Milojević pravi gospodin.

- Miloje je pravo osveženje. Korektan je i odmeren, kako dolikuje. Preobratio je Zvezdu, koja ima jaku odbranu, napadački fudbal sa dva špica, čvrstinu i disciplinu. Sve ono što navijači vole, a za sada ima i podršku čelnika. S druge strane, Božović je moj učenik, ne dirajte mi ga. Ali jeste pravio gluposti, ponašao se ponekad neprimereno, mada i on ima svetle trenutke. Zašto je to tako, šta znam. Možda nije bio spreman za sve ono što ga je sačekalo u srpskom fudbalu po povratku iz Rusije, pa je nesmotreno preterivao sa reakcijama - objasnio je popularni Živa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading