Dešavanja u Realu upozorenje za Barsu

Autor:

Sport

26.12.2018

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jordi Krojf, sin legendarnog Johana, rekao je da bi ono što se dešava u Real Madridu moglo da bude upozorenje za Barselonu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Barselona

Trostruki zaredom šampion Evrope muči se od kada nema Kristijana Ronalda, koji je ovog leta napustio "kraljevski klub" i prešao u Juventus.

- Ono što se desilo Real Madridu je upozorenje za Barselonu. Igrači šampiona Evrope su i dalje sjajni, ali su u fudbalu potrebni igrači koji su poput Mesija, da kada gubiš 2:0, da i dalje misliš da možeš da pobediš. To je slučaj sa Leom - rekao je Krojf. 

Mesi ove sezone igra na vrhunskom nivou, postigao je 21 gol na 20 utakmica i Krojf napominje da Barselona ne bi smela da napravi istu grešku kao što je to uradio Real Madrid. 


- Kada analizirate igru Real Madrida vidite da je Kristijano bio čovek koji je držao kišobran. Kada je kiša padala niko nije bio mokar, međutim sada nema tog kišobrana - zanimljivo je objasnio Krojf. 

Mesi ima ugovor sa Barselonom do 2021, kada će imati 34 godine, jednu manje nego kada je Ronaldo napustio madridski klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading