NOVI ODLAZAK IZ ZVEZDE: Crveno-beli ostaju bez oslonca, ali će dobro zaraditi!

Autor:

Sport

27.12.2018

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde mogli bi prilično oslabljeni da dočekaju Novu kalendersku godinu. Nakon Nenada Krstičića još jedan prvotimac spreman je da napusti tabor crveno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Australijski reprezentativac je došao tiho na Marakanu prošlog leta i pokazao se, uz Marina i Jovančića, kao jedno od tri najbolja pojačanja crveno-belih sa letnje pijace. Degenekov letošnji dolazak iz Jokohame je koštao Crvenu zvezdu 200.000 evra za obeštećenje japanskom klubu plus trogodišnji ugovor vredan 300.000 evra po sezoni. Dakle, 350.000 evra do sada je Zvezdu koštao Miloš Degenek. A na terenu joj je doneo mnogo.

Međutim, tom prilikom, je kao u slučaju Nenada Krstičića godinu dana ranije, dogovorena i fiksna otkupna klauzula za snažnog štopera. Prema saznanjima "Mozzartsporta", Degenek ima otkupnu kaluzulu u visini od 3.000.000 evra. Ako neki klub ponudi pomenutu sumu, a momak iz Knina odluči da ode, Crvenoj zvezdi su u tom slučaju vezane ruke. Moraće da prihvati ponudu.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Miloš Degenek

A saudijski Al Hilal je spreman da plati pomenutu klauzulu. I da ponudi Degenekudaleko bolje finansijske uslove od onih koje ima u Zvezdi. Srpski šampion je sada u prilično delikatnoj situaciji. Savićev odlazak u Trabzon je svakim danom sve bliže, a odlazak i drugog startnog štopera bi bio ozbiljan udarac za sistem VladanaMilojevića u kojem je poslednja linija bila jedan od najvažnijih šrafova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading