OGROMNA ČAST: Zvezdin napadač među pet najboljih u Africi!

Autor:

Sport

28.12.2018

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored mnogih fudbalskih imena napadač Crvene zvezde našao se u odabranom društvu. Odlični rezultati crveno-belih u Evropi daleko se čuju, čak do Afrike.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Crvene zvezde

Medij "Mlada Afrika" objavio je listu pet najboljih fudbalera tog kontinenta, na kojoj se našao i igrač Crvene zvezde, El Fardu Ben.

Mohamed Salah, Sadio Mane, Kalidu Kulibali, Hakim Zijeh i El Fardu Ben - ovako izgleda lista petorice najboljih u Africi.

- Ben je sa Crvenom zvezdom bio šampion Srbije i na dobrom je putu da to ponovo bude. Značajno je doprineo ulasku tog kluba u Ligu šampiona. On je za reprezentaciju Komorskih Ostrva postigao četiri gola na poslednjih pet mečeva.

- Hvala onima koji su glasali za mene. Takođe, zahvaljujem se mojoj porodici, saigračima u Crvenoj zvezdi i reprezentaciji Komorskih Ostrva. Zahvalan sam i mom treneru Vladanu Milojeviću - napisao je Ben.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading