NIŠTA OD ŠIŠANJA NA ĆELAVO: Moćni Ronaldo i VAR srušili Samopdoriju

Autor:

Sport

29.12.2018

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rival je pokazao zube, ali... Fudbaleri Juventusa bili su bolji od ekipe Sampdorije na svom terenu u 19. kolu Serija A - 2:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Teško da rival može da ugorzi ekipu u kojoj je raspoloženi Kristijano Ronaldo. Portugalac je odigrao odličan meč i bukvalno je sam pogurao svoj tim do trijufa.

Obećao je prvi čovek Sampe Masimo Ferero da će se ošišati na ćelavo ako njegov tim slavi na ovom meču, a sve to sprečio je Ronaldo.

 

 

Prvi gol postigao je u drugom minutu meča, do je drugi put mrežu rivala zatresao u 65. minutu sa bele tačke. Jedini gol za goste delo je Kvaljarele u 33. minutu, takođe sa penala. Iskusni napadač nije želeo da slavi gol protiv bivšeg kluba.

Sampa je još jednom tresla mrežu Juventusa. Saporana je u nadokandi bio precizan, ali je gol poništen zbog ofsjada. I ovoga puta VAR je odradio važnu ulogu.

Ronaldo je već postigao 14 golova u Seriji A i sigurno je da neće stati.  On je tako pretekao zemljaka Ruija Baroša, koji je, takođe u dresu Juventusa, u sezoni 1988/89. postigao 12 golova. Ronaldo je tako postao Portugalac sa najviše golova u jednoj sezoni Serije A.

 

Tabela:

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading