REČ LEGENDE: Brazilac opleo po Murinju!

Autor:

Sport

30.12.2018

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni Brazilac Rikardo Kaka otvorio je dušu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Nakon što je pohvalio Kristijana Ronalda i kao fudbalera i čoveka u nedavnom intervjuu, legendarni Brazilac Kakaprogovorio je o dva problema koji su ga zadesili tokom karijere u Real Madridu - povredama i Žozeu Murinju.

Eto, da ne bude da se žale samo igrači Čelsija i Mančester Junajteda na "posebnog."

- Bio sam uveren da će Real biti dobra sredina za mene, mislim da sam bio istrajan i da sam dosegao sve limite. Moj problem u Madridu prvo je bio kontinuitet, a potom i trener jer sam tri godine pokušavao da ubedim Murinja da imam kvalitet za Real. Ali, on je birao drugačije, nisam mogao na to da utičem - kaže Kaka.

Brazilac kaže da nema problem danas sa Žozeom.

RepublikaFoto: instagram.com/ kaka
Rikardo Kaka

- Sreli smo se nedavno na nekom prijemu u Mančesteru, pričali smo dva sata. Murinjo je tačno ono što vidite na televiziji, u nekom trenutku je eksplozivan, ali i ekstremno inteligentan, vrlo spreman čovek, tako da sve ono što ljudi pročitaju u intervjuima, sve je unapred pripremljeno - istakao je Brazilac.

Kaka priča i o povredama koje su mu upropastile karijeru.

- U prvoj sezoni sam imao povredu kuka, potom i aduktor zbog kojeg sam bio operisan. Pauzirao sam šest meseci i kada sam se vratio zatekao sam Murinja. Bio sam veliki profesionalac, a danas mogu da kažem sa velikim zadovoljstvom da uvek mogu da odem u Madrid i da su mi vrata otvorena - zaključio je Kaka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading