Luka ponovo "orao"?

Autor:

Sport

01.01.2019

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je došlo vreme da se Luka Milivojević vrati u reprezentaciju Srbije? Posle sukoba sa selektorom Mladenom Krstajićem iskusni vezista je precrtan, a prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza veruje da je povratak moguć.

RepublikaFoto: Starsport

- Mislim da u ovom slučaju niko nije 100 odsto u pravu. Bilo je emotivnih reakcija na obe strane, ali isto tako mislim da Luka Milivojević nema pravo da ne igra za Srbiju kao što selektor nema pravo da ne zove Luku MIlivojevića u nacionalni tim - dotakao se Kokeza tog sukoba, pa poručio:

- Naravno da nijedan igrač ne može da uslovljava i sebe stavlja ispred reprezentacije, ali Milivojević nikog nije uslovljavao niti tražio bilo kakve povlastice za sebe. Ja nisam selektor i ne znam kojih 11 igrača treba da istrči na teren, ali siguran sam da Luka Milivojević treba da bude na spisku među 23 igrača - jasan je prvi čovek domaćeg fudbala.

Da li ovo znači da će Milivojević ponovo među "orlove"? Pokazaće vreme...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading