Arsenal ubedljiv protiv Fulama

Autor:

Sport

01.01.2019

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Arsenala pobedili su Fulam na svom terenu sa 4:1 u 21. kolu engleske Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Arsenal

Arsenal je prekinuo niz loših rezlultata zabeleženih u poslednje vreme i potpuno zasluženo deklasirao jednu od najlošijih ekipa u ligi.

Posle nekoliko opasnih napada gostiju, "Tobdžije" su do prednosti došli u 25. minutu, kada je Granit Džaka u mrežu sproveo centaršut Aleksa Ivobija sa levog boka.

Iako je tim Unaja Emerija mogao do još nekog gola, tim rezultatom se otišlo na odmor, da bi u nastavku Aleksandar Lakazet povisio na 2:0. 

Francuski napadač je krunisao fantastičnu akciju svog tima i nesebičnu asistenciju Asmira Kolašinca, možda i najboljeg pojedinca utakmice na "Emiratima". 

Kamara je nedugo zatim smanjio i uneo neizvesnost, ali su nju brzo raspršili rezervista Aron Ramzi i Pjer-Emerik Obamejang, koji je posle nekoliko nesrećnih promašaja, uz mnogo sreće uspeo da nastavi golgeterski niz. 

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović odigrao je čitav susret za "Kotadžere", ali je osim u jednoj situaciji u drugom poluvremenu kada je imao dobru šansu da postigne gol glavom, bio poprilično odsečen i neprimetan. 

Arsenal se ovim trijumfom približio četvrtoplasiranom Čelsiju na dva boda, sada ima 41, dok je Fulam ostao pretposlednji sa samo 14.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading