Džerard dovodi legendu u Rendžers!

Autor:

Sport

02.01.2019

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postaje jasno da će se ponovo voditi trka udvoje za titulu u Škotskoj, ali se i stiče utisak da bi puleni Stivena Džerarda i to u njegovoj debi sezoni na trenerskoj klupi, mogli da prekinu dominaciju "Hupsa".

RepublikaFoto: twitter.com/rangersfc
Fudbaleri Rendžersa

Glazgov Rendžersi su slavili u poslednjem "Old Firmu" protiv velikog rivala Seltika i tako se sa aktuelnim šampionima bodovno izjednačili na čelu tabele.

Tako su "svetlo-plavi" rešili da se pojačaju u januaru, a uskoro bi mogao u njihove redove da stigne i legendarni napadač iz Premijer lige, Džermejn Defo.


Defo trenutno brani boje Bornmuta, ali mu je uprava dala zeleno svetlo za promenu sredinu, ukoliko se na takav potez odluči, niko mu neće stajati na putu.

 

 


Ove sezone je u četiri navrata ulazio sa klupe za "Trešnjice" u Premijer ligi, startovao je samo u Liga kupu. Iskusni napadač je tokom karijere branio boje Totenhema, Vest Hema, Portsmuta i Sanderlenda i definitivno ima status legende u premijerligaškim okvirima, a ovo mu neće biti prvi put da odlazi iz domovine, kako je kratko branio i boje Toronta u MLS ligi.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading