REKORD: Čelsi poslao 42 igrača na kaljenje

Autor:

Sport

03.01.2019

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čim su saopštili da su kupili od Dortmunda Kristijana Pulišića (20) za 65 miliona evra, čelnici Čelsija su doneli odluku da američkog reprezentativca proslede na pozajmicu među "milionere" do kraja sezone. I potpuno je jasno da drže rekord.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

"Plavci" iz Londona su stigli do brojke od čak 42 fudbalera pod ugovorom koje su poslali na kaljenje i po tome im nema ravnih na svetu.

Nemački sajt "Transfermarkt" procenio je ukupnu tržišnu vrednost 42 igrača "plavaca" na pozajmicama na ukupno 225 miliona evra. Većina njih nastupa u Engleskoj (21), petorica u Holandiji, četvorica u Španiji, trojica u Italiji, po dvojica u Nemačkoj i Francuskoj, dok se ostali nadaju povratku na Stamford bridž kroz lige Belgije, Škotske, Severne Irske, Brazila i Srbije.

Partizan može da se pohvali da je među klubovima kojima je nekadašnji osvajač LŠ prosledio igrača, budući da Danilo Pantić već drugu sezonu igra u Humskoj kao član Čelsija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading