Zvezda ne da golmana! Ova cifra nije bila dovoljna za zadrži Krstičiča, da li će Borjana?

Autor: mozzart sport

Sport

04.01.2019

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bitka za Nenada Krstičića je izgubljena, ali rukovodstvo crveno-belih pokušaće da na "Marakani" zadrži Milana Borjana.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Borjan

Pregovori oko novog ugovora jos nisu počeli, ali čim se reprezentativac Kanade vrati sa odmora biće mu dostavljen predlog novog ugovora.

Prema saznanjima "Mozzart sporta", Crvena zvezda je spremna da ponudi Borjanu platu u visini od 500.000 evra po sezoni na ime višegodišnjeg ugovora. I to je maksimum do kojeg je srpski šampion spreman da ide, za više od toga nema finansijske kapacitete.

Takva cifra nije zadovoljila Krstičića, ali na Marakani veruju u pozitivan rasplet sa Borjanom. On bi sa novim ugovorom bio jedan od najplaćenijih igrača u redovima šampiona. Ispred njega bi bio samo Goran Čaušić sa platom od 600.000 evra po sezoni. Što se stranaca tiče, naplaćeniji igrači u timu su Kafu sa 700.000 evra po sezoni i Marin koji ima 700.000 evra sa uključenim bonusima. Boaći zarađuje preko pola miliona evra, a Ebisilio negde oko te sume.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading