DEFINITIVNO: Poznata sudbina Nemanje Radonjića u Marseju!

Autor:

Sport

04.01.2019

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavile su se i glasine da bi Nemanja Radonjić mogao da na proleće promeni sredinu i bude prosleđen na pozajmici u Nemačku. Međutim, stiže demanti, doskorašnji fudbaler Crvene zvezde i na proleće će biti član Olimpika.

RepublikaFoto: Telegraf/Nebojša Mandić
Milinković Savić i Radonjić

Klub je letos potrošio 66.000.000 evra, rezultati nisu zadovoljavajući, a  cena od 12.000.000 evra obavezuje Nemanju na bolje igre, ali bivši fudbaler Zvezde ostaje na "Velodromu".

- Nemanja ne ide na pozajmicu. Srećan je u Marselju, a i ljudi u klubu veruju da će uskoro postati jedan od ključnih igrača Olimpika. Nemanja to može i želi- rekao je Ristić za francuske medije.

Podsetimo, lokalni mediji pisali su da bi Radonjića na pozajmicu rado doveli i Štutgart i Hanover, ali zamisao je propala. Sad još samo da Radonjić dokaže da može da igra u Ligi 1.

- Nemanja samo mora da shvati kako mi igramo. Ima on ogromne kvalitete, ali moramo da očistimo njegovu igru, a za to će biti potrebno vreme- rekao je trener Rudi Garsija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading