PARTIZAN SPREMA BOMBU: Dolazi igrač plaćen 25 miliona evra?!

Autor:

Sport

05.01.2019

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana mogli bi da u prolećni deo sezone krenu pojačani za veliko ime. Naime, klub iz Humske

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Verovali ili ne, Partizan je krenuo u ofanzivu na Lazara Markovića, saznaje "Telegraf".

Srpski fudbaler rođen u Čačku se nalazi na meti nekoliko klubova, ističe mu na leto ugovor sa Liverpulom koji mu nudi sada čiste papire u zamenu za odricanje od plate do kraja ugovora. Na Markoviću je da razmisli, a do tada će Partizan, odnosno čelni ljudi tog kluba, pokušati da dovedu ovog fudbalera makar na šest meseci u Humsku.

RepublikaFoto: Starsport
Lazar Marković

Lazar Marković je ove sezone na veliko iznenađenje ostao u Liverpulu gde nema nikakvu šansu da igra kod Jirgena Klopa, igrao je uglavnom za U23 tim i nema sumnje da je njegova karijera u Liverpulu gotova. Pitanje je samo da li će ostati još šest meseci ili će već sada napustiti klub, a svakako da je za njega bolje, makar u igračkom pogledu, da ode.


Partizan se specijalizovao za povratnike, ali Lazar Marković je neko ko je plaćen 25 miliona evra pre skoro pet godina i neko ko ima veliku platu što crno-beli ne mogu tek tako da ispune.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading