Kežman otkrio gde će igrati Sergej!

Autor:

Sport

05.01.2019

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

ateja Kežman, menadžer veznog fudbalera Lacija Sergeja Milinkovića-Savića, tvrdi da srpski reprezentativac u januaru neće promeniti klub.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej Milinković Savić

Talentovani igrač se i dalje povezuje sa Milanom i Interom uprkos nedavnom obnavljanju ugovor sa klubom iz Rima.

- Milinković-Savić ovog meseca neće napustiti Lacio, to je 100 odsto sigurno. Ima dugoročan ugovor sa klubm, srećan je i iznad svega nije na prodaju u zimskom prelaznom roku - poručio je Kežman za portal "lalaziosiamono" i nastavio:

- Sergej je zaista, zaista srećan u Laciju. Pokazao je koliko voli klub i navijače tako što je izabrao da ostane, uprkos tome što ima mnogo ponuda. Svi mladi igrači imaju uspone i padove. Sergej je imao težak početak sezone, ali iz utakmice u utakmicu se popravljao i prošlog meseca se vratio na svoj uobičajeni nivo - istakao je Kežman.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej Milinković Savić

Kežman ističe da ljudi često zaboravljaju sa Milinković-Savić nije napadač.

- Njegov posao nije da postiže golove. On tokom utakmice mnogo radi za ekipu - naveo je Kežman, uz napomenu da je Lacio odličan klub.

Dvadesettrogodišnji Srbin je ove sezone odigrao 18 utakmica u Seriji A i postigao je tri gola.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading