Crnogorac beži iz Monaka!

Autor:

Sport

07.01.2019

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Monaka nikako da uspostave igru i dođu do boljih rezultata. Ekipa koja je prethodnih sezona igrala Ligu šampiona i bila pravi strah i trepet mnogim klubovima trenutno je u zoni ispadanja. Takav razvoj situacije doveo je do toga da mnogi fudbaleri tima iz Kneževine potraže novi klub.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stevan Jovetić

Među "pobeguljama" mogao bi da se nađe i nekadašnji fudbaler Partizana i reprezentativac Crne Gore Stevan Jovetić koji ima na stolu ponudu nemačkog Šalkea.

U Gelzenkirhenu su procenili da bi Jovetić mogao da pomogne, kad već zbog povreda nisu mogli Mark Ut, Gvido Burgštaler i Bril Embolo.

Istu muku doduše ove jeseni je imao i Jovetić. Zadnja loža mu je napravila pakao od polusezone. Samo četiri ligaške utakmice i jedan gol uz ime 29-godišnjeg Crnogorca. Ipak, stručni štab Šalkea veruje da je to samo prolazna kriza. Bild piše da je Šalke i dalje zainteresovan za Jovetića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading