Iguain ljut na Milan: Juve ga vraća u La Ligu?

Autor:

Sport

09.01.2019

21:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Milana Gonzalo Iguain nije dobro prihvatio komentare Leonarda da se vrati na posao i da napornije trenira, umesto što razmišlja o odlasku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Gonzalo Iguain

 Argentinac želi u Čelsi, ali Falji Ramadani je u razgovoru sa čelnicima kluba u ponedeljak rekao da "Plavci" ne žele da plate toliki novac za "Pipitu", s obzirom da je prešao tridesetu.

Marina Granovskaja drži ključ, Čelsi bi prodao Moratu za 40 miliona Sevilji i uložio taj novac u nekog napadača, ali smatraju da je to previše za Iguaina.

Sari je izazvao dosta polemike u klubu rečima da nije ni znao da je Pulišić potpisao, a navodno nije ni preterano srećan što će Abramovič uložiti veliki novac u dva igrača, a ne želi da dovede Iguaina.

Što se Milana tiče, oni žele da zadrže Argentinca do kraja sezone na pozajmici koju su platili, ali ne i da ga otkupe. Verovatno će on biti vraćen Juventusu koji bi ga onda stavio na pijacu, u tom slučaju, verovatno bi spustili cenu kako bi ga se oslobodili.


Sada se pominje da bi Juve čak ponudio Iguaina Sevilji za Andre Silvu koji je na pozajmici iz Milana i koga Andalužani treba da otkupe, ali sve to već deluje kao naučna fantastika.

Ono što je jasno je da Čelsi neće platiti 50 miliona za Argentinca, od čega bi Milan morao 39 da isplati Juventusu, da Iguain želi da ode, a da klub nema nameru da mu popušta i da će morati da se uozbilji...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading