SVE ZBOG MILENKOVIĆA: Junajted razbija kasu i dovodi najskupljeg igrača Napolija!

Autor:

Sport

10.01.2019

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester junajted na sve strane traži pojačanje u defanzivi i ne žali novac da ga dovede. Pošto je dogovor oko Nikole Milenkovića propao, "đavoli" su se dali u poteru za najskupljim fudbalerom Napolija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kalidu Kulibali

Koliko je Junajted ozbiljan u nameri da angažuje pouzdanog štopera, svedoči podatak da je već stupio u kontakt sa fudbalerom Napolija Kaliduom Kulibalijem za kog je spreman da izdvoji čak 100 miliona evra!

Ukoliko Napoli pristane na ovu ponudu, bio bi oboren svetski rekord za transfer jednog defanzivca. Kako navode italijanski mediji, agent senegalskog fudbalera je već stupio u kontakt sa engleskim velikanom, sada je lopta u dvorištu Napolija, koji u ovim trenucima okleva.

Naime, Napolitanci bi da sve odlože za leto, mada u klubu vladaju različita mišljenja. Jedni bi da zadrže pouzdanog defanzivca, dok bi drugi da ga prodaju, jer veruju da teško mogu da dostignu prednost Juventusa (devet bodova) u Seriji A i tako se bore za titulu.

Zarađen novac od ovog transfera bi značio da Karlo Anćeloti već može polako da sklapa tim za narednu sezonu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading