PARTIZANOV BISER U BOGINJAMA!

Autor:

Sport

11.01.2019

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Armin Đerlek baš nije imao sreće... Mladi vezista dobio je boginje i moraće a propusti start priprema Partizana.

RepublikaFoto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

- Da nije ozbiljno, bilo bi smešno. Baš mi je bilo teško što nisam bio na okupljanju, baš sam se radovao, ali eto... Javljaju se igrači, pitaju kako sam – Bambi, Sveta i drugi. Dešavaju se i gore stvari, pa prođe sve... Eto mene brzo sa ekipom, pa u nove izazove - rekao je Đerlek.


Momak rođen na leto 2000. godine je ove sezone postigao jedan gol na 15 utakmica u dresu Partizana, i to u Kupu Srbije. 

- Ovome se baš nisam nadao, ali šta da radim, moram da se priviknem na situaciju i strpljivo čekam da sve prođe. Dobio sam ih pre sedam dana i skoro i da kraste više nemam, ali postoji ne samo tačan vremenski period, već i period inkubacije zbog virusa koji je u telu, pa moram da budem obazriv. Stalno sam u kontaktu sa našim klupskim doktorom Ilijom Rosićem i sve se dogovaramo. Već sledeće nedelje bih trebao na kontrolu. A kako sam dobio? Od bratanca. Igra se Soni, razne igrice, nije baš da je preterano zanimljivo, dosta se i odmaralo pre ovoga - zaključio je on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading