U jednom danu dva odlaska sa "Marakane"

Autor:

Sport

12.01.2019

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što su najavili na Marakani uspešno sprovode u delo - rasterećivanje igračkog kadra uveliko je u toku. U naredoj polusezoni crveno-bele čeka daleko manji broj mečeva nego jesenas i nema potrebe za tolikim brojem igrača. Oni koji nisu ispunili očekivanja, logično, na izlaznim su vratima. Jedan od njih je i Nikola Stojiljković.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Kako "Mozzartsport" saznaje, pregovori koji su se se prethodnih dana vodili sa španskom Majorkom uspešno su privedeni kraju, pa bi povremeni reprezentativac narednih šest meseci trebalo da provede na pozajmici na Balearima. 

Formula je sledeća: Stojiljković je u Zvezdi zarađivao 35.000 evra mesečno. Član Segunde nije mogao toliko da se isprsi, pristao je na 25.000, a crveno-beli će nastaviti da plaćaju još 5.000. Preostalih 5.000, nekadašnji napadač Čukaričkog, navodno, spreman je da "oprosti", tako da će u Majorki do proleća imati veću minutažu, a samo 5.000 evra manju mesečnu platu.

Čini se, na zadovoljstvo sve tri strane.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading