Vujadin Savić poslao poruku sa Kipra!

Autor: Tanjug

Sport

14.01.2019

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Vujadin Savić kaže da sa dozom opreza gleda na prednost od devet bodova prednosti u odnosu na niški Radnički i 15 na Partizan u Superligi, ali i da je posle odbrane titule cilj plasman u Ligu šampiona.

RepublikaFoto: facebook.com/crvenazvezdafk
Vujadin Savić

- Napravili smo veliku bodovnu prednost u prvenstvu, ali moramo da budemo maksimalno fokusirani do kraja, s obzirom na to i da se dele posle bodovi pred plej-of. Od početka nam je cilj prvo mesto na tabeli i posle opet da igramo u Ligi šampiona, kao ove sezone- rekao je Savić.

Savić je istakao i koliko ekipi znači iskustvo stečeno tokom čak 37 utakmica u prvom delu ove sezone.

- Pobede nam dižu samopouzdanje, a prošle godine smo napravili ogroman uspeh, kako u domaćem prvenstvu, tako i u Ligi šampiona samim ulaskom u grupnu fazu. Posle su došli trijumf nad Liverpulom i četiri osvojena bod, puni samopouzdanja krećemo opet sa radom- rekao je kapiten crveno-belih.

RepublikaFoto: Starsport

Crveno-beli su stigli u kiparski Pafos na prvu fazu priprema za prolećni deo sezone.


- U lepom raspoloženju smo stigli na Kipar posle zasluženog odmora. Sada imamo bazični deo priprema, da napunimo noge i pluća, a posle nas u Turskoj čekaju rad na taktičkom planu i utakmice- rekao je Savić.

Fudbaleri Crvene zvezde u Pafosu su do 23. januara, a potom tri dana kasnije odlaze u tursku Antaliju sve do 9. februara kada će igrati prijateljske utakmice protiv austrijskog Vakera (27. januar), Austrije (30. januar), Ludogoreca (2. februar), Rabotničkog (5. februar) i Maribora (8. februar).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading