DOBRE VESTI: Poznat datum povrataka Grujića!

Autor:

Sport

14.01.2019

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U velikom naletu bio je Marko Grujić tokom jesenje sezone u dresu Herte. Hvalili su ga Nemci na sva usta, pisali da je ključni igrač za tim iz glavnog grada. Stigao je i gol protiv Ajntrahta, ali povreda skočnog zgloba usporila je uspon Marka Grujića.

Marko Grujić

U Bundesligašu veruju na kratko. Posle sudara na jednom treningu sa Vladimirom Daridom nekadašnji vezista Crvene zvezde je povredio zglob. Nije to bio prvi maler za člana Liverpula u Berlinu, pa su u Herti prilično oprezni kada se povede reč o povratku Marka Grujića na teren.

Tačno je da sa Grujićem u timu Herta ne zna da izgubi, ali je izvesno da Srbin neće biti u sastavu za premijeru drugog dela sezone i meč sa Nirnbergom.

- Moramo da budemo oprezni, Marko je imao dve povrede ove jeseni. Ne smemo da pogrešimo i prerano ga bacimo u vatru. Najranije ga možete očekivati u timu za duel protiv Šalkea - rekao je trener Herte Dardaji.

RepublikaFoto: Printscreen/Herta
Marko Grujić

Realno je da Grujić bude u timu 2. februara kada Herta dočekuje Volfsburg. Sa srpskim vezistom u timu tim iz Berlina nije poražen u prvom delu prvenstva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading