Ko je bolji, Zvezda ili Partizan? Evo šta kažu stanovnici Španije!

Autor:

Sport

16.01.2019

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li ste se ikada zapitali šta stranci misle o srpskom fudbalu? Kakvo je njihovo viđenje čuvenog pitanja: "Zvezda ili Partizan?". Dobili smo taj odgovor i to iz Španije.

RepublikaFoto: Starsport
FK Partizan - FK Crvena zvezda

Čuvena "Marka" je u danima kada nema ligaškog fudbala odlučila da pripremi svojevrsni specijal za svoje čitaoce. Španski medijski gigant je pružio navijačima priliku da glasaju i pokažu kom klubu daju najveću podršku u nekoj državi.

U zavisnosti od lige se razlikovao i broj timova kome možete dati svoj glas, a Srbiju su predstavljali Crvena zvezda i Partizan. Crveno-beli su odneli ubedljivu pobedu nad večitim rivalom sa osvojenih 72 procenata od 247.306 glasova (ili tačno 177.984), a u glasanju su mogli da učestvuju ljudi iz svih delova sveta.

Naravno, istraživanje nije uključivalo samo našu državu već i ostale. Najzanimljivije je bilo u izboru engleskih klubova gde je pobedu odneo vodeći na tabeli Premijer lige, Liverpul.

U ostalim država nije bilo iznenađenja, osim možda baš u Španiji gde su ispitanci najveći broj glasova dali Real Madridu, koji je iza sebe ostavio Barselonu i Atletiko Madrid.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading