SITI KUPUJE U KOMŠILUKU: Gvardiola spremio osam miliona za Hrvata!

Autor:

Sport

16.01.2019

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez neke najave, vrlo zanimljiva nam vest stiže sa fudbalskog tržišta. Naime, Mančester Siti kupuje vezistu Hajduka iz Splita, Anta Palversu za 8.000.000 evra, piše Đanluka Di Marcio, poslovično dobro obavešten izvor kada su transferi u pitanju. I kaže da je sve već dogovoreno.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pep Gvardiola

Mladi hrvatski talenat će ostati u Hajduku do kraja sezone, a onda će najverovatnije na leto preći u redove Građana.

Pregovori su završeni tako što su se dve strane dogovorile da se nađu na 8.000.000 evra, ali će igrač ostati najmanje do kraja sezone u Hajduku. Na ovih 8.000.000 će biti dodati i bonusi u zavisnosti od toga koliko će Palaversa igrati u drugom delu sezone za Hajduk.

Siti na taj način želi da se obezbedi da će Palaversa imati dovoljno minuta u igri i da će moći da se razvija na pravi način.

Mladi vezista je kapiten reprezentacije Hrvatske do 19 godina. Pep Gvardiola je potpuno omađijan ovim igračem u kome vidi naslednika Fernandinja. Pokazalo se u ovom delu sezone koliko je Fernandinjo nedostajao, a Gvardiola želi da mu nađe zamenu na duže staze i to bi mogao da bude Palaversa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading