Norveški "Nejmar" potpisao za Partizan!

Autor:

Sport

17.01.2019

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Norveški fudbaler, poreklom iz Gambije, Musa Ndžaj na predstavljanju u Partizanu poručio je da je stigao u veliki klub da se izbori za važnu ulogu i pomogne ekipi u osvajanju trofeja.

RepublikaFoto: Starsport
Musa Ndžaj predstavljen u Humskoj

Ndžaj je među crno-bele stigao kao prvo zimsko pojačanje bez obeštećenja nakon isteka ugovora sa Stabekom.

- Došao sam u veliki klub koji se bori za trofeje, znam i da ima velikog rivala Crvenu zvezdu. Znam da Partizan želi stalno da igra Ligu šampiona ili Ligu Evrope, a ja želim da se izborim za startnu postavu. Daću sve od sebe da to uradim - rekao je Ndžaj na promociji na stadionu u Humskoj.


On je dodao da je imao ponudu iz Turske, da je bio blizu odluke da u toj zemlji nastavi karijeru, ali da ga je oduševio prijem u Partizanu tokom pregovora u Beogradu.
RepublikaFoto: Starsport
Musa Ndžaj i Ivica Iliev

- Hteo sam samo da produžim za Tursku, ali sam se ovde osetio prijatno samo za jedan dan. Vratio sam se u Norvešku, preneo porodici sve i potom se odlučio za Partizan - nastavio je on.


Krilni napadač otkrio je da su ga mediji u Norveškoj zvali po imenu čuvenog brazilskog fudbalera Nejmara zbog sklonosti za mnoštvom driblinga.

- Volim da driblam i stvaram probleme odbrani. Nisu me zvali tako zbog frizure - dodao je Ndžaj i zadužio dres sa brojem 27.

Prema njegovim rečima putem interneta upoznao se sa večitim derbijem i istakao da jedva čeka da bude deo najveće utakmice u srpskom fudbalu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading