Crveno-beli presekli: Čelnici Zvezde odlučili o višemilionskoj ponudi za Bena!

Autor: telegraf.rs

Sport

17.01.2019

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Crvene zvezde više nemaju razloga za brigu. Naime, nedavno je procurila informacija da je neimenovani klub ponudio četiri miliona evra za El Fardu Bena, ali crveno-beli neće ostati bez jednog od svojih najboljih igrača.

RepublikaFoto: Starsport
El Fardu Ben

Kako "Telegraf" saznaje, za Bena je stigla jedna ponuda i bila je nešto veća od 4 miliona evra, oko 4,5 miliona i ona je odbijena.

Tako je Zvezda odžala reč da u ovom prelaznom roku tri igrača nisu na prodaju - El Fardu Ben, Marko Marin i Milan Borjan, kao što je nedavno najavio generalni direktor crveno-belih, Zvezdan Terzić.

- Borjan sigurno ne može da ide, jer nije na prodaju. Ima ugovor do 2020. godine. Moja velika želja je da Marko Marin ostane i učiniću sve da tako bude. Otkriću vam takođe i da je velika želja trenera Milojevića da ostane Ben. Jedino ako ne stigne neka abnormalna ponuda, pa da se razmotri, jer je u timu već godinu dana. Ali u principu, on po želji trenera nije na prodaju - rekao je nedavno Zvezdan Terzić.

RepublikaFoto: Starsport

Podsetimo, Zvezdu su u ovom prelaznom roku napustili Nenad Krstičić, koji je prešao u AEK i Miloš Degenek, koji je postao novi igrač Al Hilala iz Saudijske Arabije.

Sa druge strane, na Marakanu su stigli Dejan Vidić iz Zlatibora, Miloš Vulića iz Napretka, Nemanju Milunovića iz BATE Borisova, dok je ove zime stigao i Erik Jirka, koga je Zvezda potpisala krajem leta, ali je on ostao na pozajmici u Trnavi do januara.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading