Hevi metal koncert pomera finale u Čileu!

Autor:

Sport

18.01.2019

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Južnoamerikanci žive za fudbal, zbog Kopa libertadoresa sve staje, ali ne i hevi metal koncert.

Ajron Mejden

Naprotiv, veliko finale prestižnog takmičenja koje će se igrati ove godine zakazano je za 23. novembar u Čileu, ali je već sada jasno da će verovatno morati da se pomeri zbog nastupa Ajron Mejdena. Slavni bend ima zakazan koncert za 15. oktobar u Santjagu na istom stadionu, a pravila Južnoameričke fudbalske federacije CONMEBOL nalažu da se 60 dana pre borbe za pehar na terenu ne sme organizovati nijedan drugi događaj.

Prvobitni plan je, očekivano, bio da se termin koncerta pomeri, ali su se pobunili mnogobrojni fanovi slavnog benda jer je u pitanju turneja i teško je naći novi datum. Zato će, po svemu sudeći, fudbal morati da popusti i da se promeni finale najpopularnijeg klupskog takmičenja Južne Amerike. S tim da ostaje da se vidi kako će na tu vest reagovati navijači, koji su ipak dosta ekstremniji od hevi metal publike, što se videlo i minule sezone, kada su Boka juniors i River plata zbog nereda morali da igraju u Madridu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading