Barsi sledi scenario kao Realu 2015.?

Autor:

Sport

17.01.2019

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoji mogućnost da Barselona bude diskvalifikovana iz Kupa kralja, pošto je u utamici protiv Levantea u timu imala suspendovanog igrača.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Barselone

Problem španskom šampionu napravio je Ćumi, koji nije smeo da bude u sastavu.

Centralni bek je na utakmici tokom vikenda pre pomenutog meča zaradio petu javnu opomenu ove sezone u dresu Barse B, čime je dobio i automatsku suspenziju za sledeći susret na kojem bi mogao da igra.

Ta suspenzija je naknadno odslužena tokom meča između B tima Barselone i Alkojana, ali pomenuti medij navodi da Ćumi nije smeo da se pojavi u utakmici prvog tima pre nego što odsluži kaznu.

Ipak, iz Barselone su istakli da je ranije došlo do promene pravila, te da nisu napravili nikakvu grešku, te da se suspenzija igrača odnosi na takmičenje u kome su je i dobili.

Da bi postupak bio pokrenut i Levante je trebalo da preda žalbu u roku od 48 sati, a taj rok je već istekao.

Ovaj slučaj sličan je onom sa kojim se suočio Real Madrid, koji je zbog Denisa Čeriševa bio izbačen iz takmičenja 2015. godine.

Inače Barselona je izgubila od Levantea sa 2:1, a revanš je na programu u četvrtak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading