UPRAVA HOĆE DA MENJA SOLSKJERA - Matić i saigrači se usprotivili!

Autor:

Sport

18.01.2019

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ole Gunar Solskjer je od dolaska na klupu Mančester junajteda upisao sve pobede. Šest utakmica zaredom (pet u Premijer ligi) njegovi izabranici vezuju trijumfe, a ipak postoji mogućnost da se ta zajednička bajka uskoro okonča.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ole Gunar Solskjer

Upravo protiv toga su digli glas i igrači Junajteda, kako piše "Dejli mejl".

Članovi prvog tima, među kojima je i Nemanja Matić, ali i zaposleni u klupu dali su potpunu podršku norveškom strategu i zahtevaju od uprave da mu da stalan posao, a ne da ga i dalje posmatra kao prelazno rešenje. Zadovoljni su fudbaleri, spokojni u stručnom štabu, srećni navijači, ali... čelnici i dalje imaju druge planove.

d Vudvard je izvršni potpredsednik kluba, a on kao i njegovi saradnici smatraju da bi bolje rešenje za poziciju menadžera bio Maurisio Poketino i pored toga što je nedavno Solskjerov Junjated pobedio njegov Totehnhem sa 1:0.

Nemanja Matić

Možda će na kraju prelomiti sadašnji pomoćnici Solkskjera koji su bili i u stručnom štabu Žozea Murinja, pa imaju dobar uvid u to kakvo je stanje u ekipi i oko nje. Majkl Kerik i Kiran Mekkena su se osećali marginalizovano od strane Portugalca, ali od dolaska norveškog stručnjaka uživaju u radu sa njim i bivšim asistentom legendarnog ser Aleksa Fergusona Majkom Filana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading