Kosanović prodao Zvezdi "suvo zlato", pa upozorio čelnike iz Ljutice Bogdana!

Autor: mozzart sport

Sport

19.01.2019

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je odlučila da kapitalce zimskog prelaznog roka "upeca" u Kruševcu. A šta na to kaže strateg Napretka, Milorad Kosanović?

RepublikaFoto: Starsport
Milorad Kosanović

Za Miloša Vulića 200.000 evra, za prvog strelca Superlige Aleksu Vukanovića još 350.000. 

Pojedini navijači su skeptični, drugi misle da će se Vulić i Vukanović brzo nametnuti Vladanu Milojeviću. Jedino dilemu nema Milorad Kosanović.

- Znate kako, najbolje bi bilo da ljude iz Crvene zvezde pitate zašto su doveli Vulića i Vukanovića. Ako su oni procenili da su im potrebni onda ja nemam šta da komentarišem. U Napretkovom sistemu igre oni su pokazali koliko mogu. Ja stvarno verujem u njih, ali ako Zvezda ne bude gradila igru oko njih onda mogu da imaju ozbiljnih problema. Za ono što sam ja tražio i želeo, oni su bili idealni- rekao je za "Mozzart sport" Milorad Kosanović.

Već na potpisivanju ugovora sa Zvezdom sačekalo ga je ozbiljno breme. Svi ga vide kao idealnu zamenu za Nenada Krstičića, posebno što je jak na lopti.

- Da, on je jak na lopti, nego šta nego je jak. Koliko je dobar mogu da kažem da se Crvena zvezda kasno setila da ga dovede na "Marakanu". Može da istrpi protivnički presing, a to je Crvenoj zvezdi nedostajalo posebno u mečevima u Ligi šampiona. Ne hvalim ja Miloša zato što sam ga trenirao, već zbog činjenice da Crvena zvezda nema takvog igrača trenutno na platnom spisku- rekao je Kosanović.

RepublikaFoto: Starsport

Sa druge strane Vukanović je već afrimisan. Godinu dana Crvena zvezda je obigravala oko momka iz Gajdobre. Sada su se stekli uslovi za transfer... Iako ima zvanje najboljeg strelca Superlige, Vukanović će morati ozbiljno da zapne ako misli da opstane na Marakani. Konkurencija na njegovoj primarnoj poziciji krila je ozbiljna. Tu su Simić, Ben, Srnić, Jirka, Jevtović...

- A šta znači konkurencija? Pa normalno je da će u Zvezdi da ima konkurenciju. Međutim, valjda u Zvezdi znaju šta su dobili. I isto tako verujem da Vukanović zna zašto je odabrao crveno-bele. Dete je to, koliko sam čuo njemu se nije išlo iz Srbije, poslušao je srce. A znam, provereno znam, da su ga tražili iz šest zemalja. Bilo je tu ponuda iz Švajcarske i Portugala. On je hteo u Zvezdu, meni ostaje samo da mu čestitam- rekao je Kosanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading