PARTIZAN DOVODI ZVEZDE ZA SIROTINJU

Autor:

Sport

21.01.2019

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema ništa gore nego kada vam kao fudbaleru pripišu nadimak vezan za legendu u čije cipele ne možete da uskočite. Ima takvih primera u celom svetu, a poslednji upada u oko jer se dogodio srpskom vicešampionu Partizanu. Sportski direktor Ivica Iliev iskopao je Musu Ndžaja (23), Gambijca sa norveškim pasošem iz tamošnjeg Stabeka, a mladi krilni napadač suočio se sa pitanjima o Brazilcu Nejmaru.

RepublikaFoto: Starsport
Musa Ndžaja i Ivica Ilijev

Krivac za to je bivši trener Stabeka Toni Ordinas, koji je svog pulena uporedio sa zvezdom PSŽ. Međutim, to nije prvi put da je u Humsku stigla "zvezda za sirotinju", pošto verni navijači crno-belih pamte i Bebeta i Maradonu.

PROBLEMI S KOCKOM

Bugarski Bebeto nadimak je Asena Nikolova, Bugarina koji je 2006. godine zadužio opremu "parnog valjka". Nadimak su mu nadenuli bugarski mediji, a došao je na insistiranje Nenada Bjekovića i tadašnjeg trenera Partizana Miodraga Ješića. Pričalo se da je imao velikih problema sa kockanjem i dugovima, a epizodu u Humskoj završio je posle samo mesec dana. Sakupio je dve utakmice u prvenstvu, a Ješić ga je u kupu protiv ČSK iz igre izveo u 28. minutu i poručio da Bugarin više neće igrati za Partizan.

Tunišanin Kamel Zajem u Srbiju je stigao 2008. godine kao jedan od boljih igrača lokalne Esperanse. Sa sobom je nosio nadimak Maradona, ali magije u stilu Dijega na terenu ni izbliza nije bilo. Izdržao je do zimske pauze, sakupio šest utakmica i uputio se u Al Kor iz Katara.

Navijači Partizana mogu da se nadaju da nadimak Nejmar neće biti prevelik teret za Musu Ndžaja i da će on postati jedna od legitimnih "bombi" Ivice Ilieva i tako izbeći sudbinu Nikolova i Zajema.

RepublikaFoto: Starsport
Dok ne nađe stan u Teleoptiku

SRDAČAN DOČEK

Krilni napadač priključio se ekipi i treninzima ekipe u sportskom centru Teleoptik i izneo svoje prve impresije.

- Doček je baš bio srdačan. Svaki igrač se pojedinačno pozdravio sa mnom uz iskrenu dobrodošlicu, toplo i drugarski. Centar je sjajan, ima sve što je potrebno i za trening i za boravak tokom dana, tako da ću ostati tamo dok se ne vratimo sa priprema, odnosno dok ne nađem stan - rekao je Ndžaj i dodao:

- Cimer sam sa Rikardom i Gabijem Enakeom. Samo sam jednom uspeo da odem van centra, jer imamo dosta obaveza na treninzima i stalno smo na Teleoptiku. Rikardo me je tada odveo u šoping-mol koji zaista izgleda evropski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading