NEJMAR ODGOVORIO NA PELEOVE KRITIKE: Ja nikada ne glumim!

Autor:

Sport

21.01.2019

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji brazilski fudbaler Nejmar da Silva izjavio je da ne mari za kritike legendarnog sunarodnika Pelea i poručio da nikada nije želeo da glumi da je grubo fauliran.

RepublikaFoto: Starsport
Nejmar

Jedan od najboljih fudbalera ikada Pele kritikovao je zvezdu Pari Sen Žermena zbog nastupa i "glume" na Mundijalu u Rusiji, koje su postale izraženije nakon "čuvenog" starta srpskog reprezentativca Adema Ljajića.

- Peleove kritike? Bilo je zanimljivih komentara. Čim ne pobeđujete dolaze kritike. Nikada nisam glumio tokom Svetskog prvenstva, bio sam često na udaru protivnika. Ljudi pričaju puno o tome jer je u pitanju Nejmar i sve je izraženije. Poštujem Pelea, ali ne odobravam takve kritike - rekao je Nejmar za francuski "Kanal plus".


Ujedno, Nejmar je demantovao glasine da će napustiti Pariz kako bi se vratio u Španiju, u Real Madrid ili Barselonu, a možda i u Mančester Siti.
Nejmar


- Priče o transferu postoje otkad sam profesionalni fudbaler. Ništa konkrentno se ne dešava. Čim bude nešto biće svi upoznati - zaključio je on.

Nejmar je ove sezone već postigao 20 golova, a tri na poslednjem meču u pobedi nad Genganom 9:0 u francuskoj Ligi 1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading