Ronaldo ljuti Mesija: Naumio da Juve dovede igrača Barse

Autor:

Sport

21.01.2019

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juventus za sada sve radi po planu, lideri su u Seriji A, a rasplet u Ligi šampiona tek sledi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Ambicije italijanskog kluba su bile najviše i pre dolaska Kristijana Ronalda, pa se navijači nadaju da bi upravo on mogao da napravi prekopotrebnu razliku kako bi se dominacija na "Čizmi" proširila i na Evropu.

Španski Don Balon sada tvrdi da je Portugalac ubedio upravu "Bjankonera" da krene u napad na fudbalera Barselone Osmana Dembelea.

Francuz je na meti i Čelsija, procenjen je na skoro 150 miliona evra, ali teško je verovati da bi ga se "Blaugrana" tek tako odrekla jer u njemu vidi zalog za budućnost.


Naročito ako se zna da je praktično pod direktnom ingerencijom Lea Mesija koji mu je praktično mentor na terenu, ali i van njega.
Fudbalski kvaliteti 21-godišnjeg Dembela nisu upitni, međutim njegovo kontroverzno ponašanje van terena bi moglo da utiče na upravu Barse da dobro promisli ukoliko ponude Juventusa uopšte i dođe.

Kristijano izgleda da zna gde treba da "udari"...
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading