PREKINUTA POTRAGA ZA NESTALIM FUDBALEROM: Navijači se već opraštaju, otkriveno gde je pao avion!

Autor:

Sport

22.01.2019

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emilijano Sala je bio u avionu koji je pao u Lamanš u ponedeljak, a potraga za njim i pilotom je prekinuta ovog utorka u 18 sati, te će se nastaviti narednog dana u jutarnjim časovima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Navijači Nanta se opraštaju od Sale

Fudbaler je krenuo put Kardifa, gde je trebalo da ozvaniči prelazak iz Nanta za rekordnih 13 miliona evra, što je najveća cifra koju je klub iz Velsa ikada platio za nekoga.

Avion je napustio severozapad Francuske u 20:15, leteo na svega 1.500 metara kada je zatražio hitnu dozvolu za sletanje, a sa radara je nestao kada se spustio ispod 700 metara, 13 kilometara severoistočno od Alderneja, prvog naseljenog mesta na obali Engleske, pri preletanju Lamanša.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Uplakani navijači Nanta

Momak iz Santa Fea je stekao sjajnu reputaciju golgeterskim učinkom u dresu Nanta (devet golova na 13 mečeva od kada je Vahid Halilhodžić preuzeo ekipu), pa se tako Kardif zaintersovao za njegove usluge.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Emilijano Sala

Sve je bilo dogovoreno, zaputio se ka svom novom odredištu, međutim, najveći strahovi su da do njega neće nikada doći...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading