Belgrad u Beogradu? Menadžeri Francuza nude Zvezdi

Autor:

Sport

23.01.2019

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda radi dobar posao u januarskom prelaznom roku, čelnici kluba su u više navrata izjavljivali da je najvažnija planska kupovina i prodaja i u skladu sa tim se i ponašaju na stadionu "Rajko Mitić".

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

Sportski sektor crveno-belih muče i "slatke muke" s obzirom da brojni menadžeri nude svoje fudbalere srpskom šampionu i smatraju da je to prava sredina za njihov dalji razvoj.

Takva je situacija i sa fudbalerom Lansa, Žan-Risner Belgardom, koji u karijeri ima upisan po jedan nastup za reprezentaciju Francuske, za uzraste do 19 i 20 godina.

Kako je naveo Sportski žurnal, Belgard je samo jedan od brojnih mladih fudbalera koji su ponuđeni Crvenoj zvezdi, a na upravi kluba je da proceni da li ima potencijal za Crvenu zvezdu.

Belgard ima 20 godina, za Lans je debitovao 29. jula 2016. godine, a ugovor sa francuskim klubom mu ističe na kraju ove sezone.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2018 ? ? 2019 @paul.tv08 ??‍?

A post shared by Bellegarde Jeanricner ➰ (@bellegarde_jr) on Dec 31, 2018 at 9:29am PST

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading