Šta je sve pored stadiona pripalo Partizanu?

Autor:

Sport

23.01.2019

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolja moguća vest za crno-bele objavljena je početkom ove nedelje - da je stadion u Humskoj odlukom Apelacionog suda definitivno postao vlasništvo JSD Partizan.

RepublikaFoto: Starsport
Stadion Partizana

Odmah su počele najave da će Partizan to uskoro iskoristiti i brendirati ime stadiona, na čemu bi mogao da ostvari značajnu zaradu, a generalni direktor kluba Miloš Vazura je u izjavi za ''Informer'' otkrio da su Partizanu pripali i još neki sportski objekti, ne samo stadion.

- Sve što je bilo sporno pripalo je Partizanu. Objekti veslačkog kluba na Adi, tereni košarkaškog kluba na Kalemegdanu, odbojkaški objekti, sve nepokretnosti su pripale JSD Partizan - objašnjava Vazura.

Ali, prema njegovim rečima neizvesno je kada bi moglo da dođe do pomenutog brendiranja stadiona.

- Sad su se stvorili i uslovi da možemo da sklopimo ugovor s nekom jakom firmom koja bi platila da naš stadion ponese njeno ime. Ipak, zasad se to neće dogoditi - izjavio je Vazura.

RepublikaFoto: Starsport

Ono što je sada prioritet, jeste rekonstrukcija stadiona (postavljanje krova, radovi na tribinama, svlačionicama, loži, postavljanje grejača...) koja će biti finansirana od državnih sredstava, kao i izgradnja internata o čemu se takođe dugo govorilo u Humskoj.

Naravno, uz sve to se očekuju i bolji rezultati ekipe pod vođstvom Zorana Mirkovića.

- Sledi izgradnja internata, a naravno, želimo i sportske rezultate. Oni su primarni i moraju da prate klub veličine Partizana. Doveli smo najboljeg trenera Batu Mirkovića, očekujemo i bolje dane što se tiče finansija, jer sad kad je stadion naš, nemamo i taj teret oko vrata - zaključio je Vazura.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading