KRAĐA VEKA: Zvezda "skinula" napadača Partizanu!

Autor:

Sport

24.01.2019

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najzanimljivije fudbalske priče su transfer priče, a kada se Zvezda i Partizan namere na istog igrača, sve dobije razmere transfer sapunice. Čini se da je zimska transfer saga dobila novu epizodu u slučaju nekadašnjeg fudbalera Napretka Alekse Vukanovića.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Ko bliže "devojci" njegova je "devojka"

Kako piše "Politika", Vukanović je bio na pregovorima sa rukovodstvom Partizana u prestižnom beogradskom hotelu "Hajat", kada se sasvim slučajno u blizini našao sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela i preusmerio stvar u korist srpskog šampiona.

Naime, samo dan nakon što susreta sa Ilievim, Vukanović je poslao negativan odgovor Partizanu i pristao da pređe na drugu stranu Topčiderskog brda, pa će u nastavku sezone nositi dres Crvene zvezde.

Podsetimo, Vukanović ima odličnu jesen iza sebe, sa 12 golova na polusezoni deli prvo mesto na listi strelaca sa napadačem niškog Radničkog Nerminom Haskićem, a sa Zvezdom je potpisao trogodišnji ugovor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading