Srpski okršaj u Bundesligi, Sergej udara na Ronalda!

Autor:

Sport

25.01.2019

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prštaće ovog vikenda u najjačim evropskim ligama, a među glavnim protagonistima biće Srbi. U centru naše pažnje biće jedan od derbija 19. kola Bundeslige u kojem će Verder Miloša Veljkovića (23) dočekati Ajntraht (subota, Eurosport 2, 18.30), predvođen trilingom "orlova" - Lukom Jovićem (21), Filipom Kostićem (26), Mijatom, Gaćinovićem (23).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Ajntrahta

Meč na Vezeru predstavljaće borbu za plasman u Ligu šampiona, a posebno će biti zanimljivi dueli koje će voditi Veljković, štoper domaćih i napadač gostuju Jović, sa 13 golova najbolji strelac nemačkog prvenstva.

Najzanimljivija utakmica 21. kola Serije A biće odigrana na Olimpiku, gde će Lacio Sergeja Milinković-Savića (23) pokušati da saplete nezaustavljivi Juventus (nedelja, 20.30, Arena sport 1). Rimljani će se svim silama boriti za plasman među četiri najbolje ekipe i plasman u LŠ, dok su gosti, predvođeni Kristijanom Ronaldom (33), toliko dominantni na Apeninima da im se već može dodeliti osma uzastopna titula.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading