(VIDEO) Poništen gol Radonjića, prekid zbog navijača, crveni karton i gol Balotelija - Svi se urotili protv Marseja, Lil odneo bodove sa "Velodroma"

Autor:

Sport

25.01.2019

22:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakva šteta za Nemanju Radonjića! Srbin je postigao prvenac u dresu Olimpika, ali je njegov gol poništen. Da stvar bude gora po njega Marsej je doživeo novi debakl te je poražen na svom terenu od Lila sa 0:1. Meč je obeležio i prekid zbog bacanja pirotehnike na teren.

Nemanja Radonjić

Srpski fudbaler je već u četvrtom minutu odlično reagovao pred golom gostiju, savladao čuvara mreže Lila, međutim situacija je morala da prođe kroz VAR analizu, a iz sobe je poslat signal glavnom arbitru da je gol neregularan.

 

 

Sporna je bila pozicija Grka Mitroglua prilikom šuta Radonjića, napadač je ometao golmana Mainjana, tako da ovaj nije mogao jasno da proceni situaciju.

Pri rezultatu 0:1 navijači su bacili topovski udar, nekoliko igrača se uhvatilo za uho, prvi među njima je Kevin Strotman. Lil je poveo preko Pepea iz penala, a napetost se videla svakim minutom na terenu pa je Florijan Tovan dobio crveni karton, a sve se odrazilo i na tribine gde je došlo do topovskog udara.

Isti igrač ponovo je bio strelac u 94. minutu, a da ublaži poraz domaćih pobrinuo se Mario Baloteli golom u poslednjem minutu (96.) nakon što je prethodno ušao u igru na 15 minuta pred kraj meča.

Nije ovo sezona za tim iz Marseja.
 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading