SOLSKJERE, PA ZNAŠ LI TI ZA IŠTA OSIM POBEDE? Junajtedova serija kojoj nema kraja, pokoren London!

Autor:

Sport

25.01.2019

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobeda Mančester junajteda protiv Arsenala u okviru šesnaestine finala FA kupa na "Emiratima", Solksjer je uspeo da zabeleži i osmu pobedu u isto toliko susreta na klupi Mančester junajteda (1:3).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Mančester junajteda


Nije bilo prevelikih šansi u prvih pola sata igre, a onda gol za Mančester junajted, postigao ga je Aleksis Sančez koji nije želeo da se raduje protiv svog nekadašnjeg tima.


Igrao se 31. minut utakmice kada je ekipa Mančester junajteda izradila odbranu Arsenala, Lukaku je uspeo sjajnom asistencijom da pronađe Sančeza koji nije bio u ofsajdu i koji je malo zakomplikovao situaciju, ali je postigao gol za 0:1.

Najlsu iz Arsenala gol ide na dušu, zakasnio je da izađe i da napravi ofsajd. Samo dva minuta je trebalo gostima da stignu do drugog gola na ovoj utakmici. Videli smo kontru po desnoj strani koju je vodio Lukaku, on je zabeležio novu asistenciju, ovoga puta Lingardu koji sjajnim, odmerenim udarcem vara golmana Arsenala za velikih 2:0.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ole Gunar Solskjer

Od šoka se ekipa Arsenala vrlo brzo oporavila, pokušavali su izabranici Unaja Emerija obično po desnoj strani da prevare odbranu Mančester junajteda, a do gola su stigli pred sam kraj poluvremena. Nadu Arsenala produžio je Obamejang, po levoj strani je tekla akcija Arsenala, Obamejang je bio na pravom mestu i sa samo par metara postavio konačan rezultat u prvom poluvremenu, međutim Marsijal je u nastavku rešio pitanje pobednika i poslao svoj tim u osminu finala.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading