Milojević ne žali igrače: Utakmice im dođu kao odmor posle kondicionih treninga!

Autor:

Sport

27.01.2019

22:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neumorni univerzalac Crvene zvezde Marko Gobeljić prvi je raportirao od dolaska u Tursku na drugi deo zimskih priprema.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

- Juče smo odradili trening oporavka u teretani. Bio je nešto naporniji put, pa smo malo i odmorili. Ipak, već smo nastavili punim tempom, imali smo nešto jači trening pre podne, još jedan nas čeka popodne i spremamo se za utakmicu u ponedeljak protiv Nordhauzena - rekao je Gobeljić.

Osvrnuo se i na nemačkog niželigaša koji će prvi testirati fudbalere Crvene zvezde u Antaliji, a pomenuti meč bićete u prilici da pratite u direktnom prenosu na Zvezdinom Jutjub kanalu, ovog ponedeljka od 17 sati.

- Iskreno, ne znamo mnogo o protivniku, trudićemo se da odigramo što bolje. Ipak je u toku pripremni period i na nama je da što više istrčimo, ali i odradimo taktički sve što šef Vladan Milojević bude tražio od nas i da se tako što bolje sremimo za nastavak domaćih takmičenja- rekao je Gobeljić.


Iza crveno-belih je bazičnih 10 dana priprema na Kipru, kao i nepuna tri dana u Beogradu. Sada sledi onaj deo priprema kome se igrači mnogo više raduju.

- Preživeli smo taj kondicioni deo koji mi igrači, iskreno, baš i ne volimo. Sada ide ovaj lepši deo i utakmice na svaka dva-tri dana, tako da će nam biti zanimljivije. Dobro smo se potrošili jutros na treningu, ali nastavljamo punom parom popodne kako bismo što bolje odigrali utakmicu sutra- rekao je prvotimac crveno-belih.


I Gobeljić nije krio oduševljenje uslovima koje imaju u Antaliji.

- Hotel je fenomenalan, možda da je malo vreme bolje, ali ni ovako nije loše, jer je teren tvrđi, pa nije problem ako bude i kiše. Svakako su uslov izvanredni, oduševljeni smo svim sadržajem i na nama je samo da još jače radimo i spremimo se za sve prolećne izazove - zaključio je Gobeljić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading