Odbio ponudu iz Nemačke da bi igrao u voljenom klubu i upoznao Sašu Ilića

Autor:

Sport

29.01.2019

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekspedicija FK Partizan od ponedeljka je brojnija za jednog člana, pošto je novi fudbaler crno-belih Radivoj Bosić (18) stigao iz Beograda i priključio se novim saigračima u Antaliji.

RepublikaFoto: partizan.rs/Miroslav Todorović
Radivoj Bosić

Bivši član Crvene zvezde parafirao je ugovor na tri i po godine, a nakon jutarnjeg treninga obratio se srpskim izveštačima koji prate pripreme Partizana u Antaliji.

Logično, najviše se pričalo o Bosićevoj odluci da dres Crvene zvezde zameni Partizanovim.

- Pet godina sam bio u Zvezdi i ukazala mi se prilika da pređem u Partizan. Ja sam odmalena navijač Partizana, kada je došla ponuda rado sam je prihvatio. Prvo sam se posavetovao sa porodicom, ali sam ja definitivno doneo odluku. Bio je malo veći pritisak, na meni je da igram fudbal, a ne da mislim na stvari van terena - rekao je Bosić.

Novi član FK Partizan proveo je jesenji deo sezone na pozajmici u Zvezdinoj filijali Grafičaru, a odmah po isteku stipendijskog ugovora priključio se prvom timu kluba iz Humske.

RepublikaFoto: partizan.rs/Miroslav Todorović
Radivoj Bosić


- Ne plašim se, da se plašim ne bih doneo ovaku odluku. Nije bilo ličnih pretnji, malo na društvenim mrežama, ali ništa strašno. NIje lako prihvatiti da igrača odgajate u Zvezdi pet godina, a da kasnije pređe u Partizan - objektivan je Bosić.

Sa Vladimirom Stojkovićem još uvek nije razgovarao o specifičnoj temi koja im je zajednička, ali tvrdi da njegovo navijačko opredeljenje nikad nije bilo dovođeno u pitanje.

- Ljudi koji su odrastali sa mnom znaju da sam odmalena navijač Partizana. Bio sam profesionalac, posao sam radio maksimalno. Ali došao sam u Partizan. San svakog deteta je da igra derbi, za mene je to nešto najlepše. Ako bih mogao da biram, voleo bih prvi gol u Partizanu da postignem u derbiju - zaključio je Bosić.


Novi fudbaler Partizana zadužio je dres sa brojem 45, onaj koji je svojevremeno nosio Aleksandar Mitrović koga Bosić jako ceni kao igrača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading