Majstor sam da promašim ALI DAĆU GOL PARTIZANU!

Autor:

Sport

29.01.2019

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpuno neverovatno zvuči statistički podatak da Vujadin Savić (29) u 68 mečeva za Crvenu zvezdu nikada nije postigao gol u zvaničnom meču!

RepublikaFoto: Starsport

Ipak, kako je u razgovoru za Srpski telegraf popularni Giška i komandant odbrane crveno-belih hrabro poručio, kucnuo je čas da se i to promeni. Kako to obično i biva, kapiten Savić smatra da bi bilo idealno da prvenac za voljeni klub postigne protiv ljutog rivala u derbiju.

Foto: Promo foto

- Stvarno je red da se i ja upišem konačno u strelce, a idealno bi bilo da se to desi protiv Partizana. Nekako mi se čini da sam majstor da učinim da stopostona šansa na kraju ni ne bude šansa za gol - našalio se na svoj račun Savić.

 

Nakon priče o probijanju leda i postizanju gola, Vujadin nam je otkrio da je svima u crveno-belom taboru na pripremama u Antaliji ekspresno prirastao za srce Slovak Erik Jirka (21).

- On je sjajan momak, pažljivo upija sve što mu se kaže. Prijatno me je iznenadio brzinom uklapanja u novu sredinu, a jako dobro je savladao i srpski jezik. Zna već dosta pesama "Delija", ja sam tu da ga naučim kompletnom repertoaru sa severa - ističe štoper srpskog šampiona, koji je nedavno produžio ugovor sa Zvezdom do 2022. godine.

 

Odbrana ostaje granitna

Činili su jesenas Vujadin Savić i Miloš Degenek (24) odličan tandem centralnih bekova u Crvenoj zvezdi, ali odlaskom reprezentativca Australije u saudijski El Hilal, kapiten će dobiti novog partnera u srcu odbrane.

- Novajlija Nemanja Milunović i starosedelac Srđan Babić su odlični igrači i ubeđen sam da će naša odbrana ostati granitna - zaključuje Savić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading