POGBA POTONUO!

Autor:

Sport

30.01.2019

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Mančester Junajteda Pol Pogba rekao je da je frustriran što se njegov tim kasno probudio u duelu as Barnlijem (2:2), ali da će izvući pouke iz tog remija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Razočarani smo nama samima zbog reakcije i načina na koji smo igrali kada smo primili gol. Trebalo je od početka da odigramo tako, pa bi utakmica bila drugačija. Ali, sada je gotovo, moramo da naučimo iz svojih grešaka i sledeći put ćemo drugačije uči u meč. To je to - rekao je Pogba.

Francuzu je bilo teško da priča o razolozima pada njegovog tima.

- Ne znam. To moramo da istražimo jer smo prethodno pobedili Totenhem i Arsenal. Ne možemo da izgledamo previše dobro, moramo da igramo. Kao što menadžer kažem, moramo da ostanemo skromni. Nije da nismo bili takvi, ali moramo da počnemo mnogo jače, da budemo agresivni jer su oni igrali baš tako u prvom poluvremenu. Igrali smo kao da mi pobeđujemo 1:0 ili 2:0 i zato je i takav rezultat. Ali, povratak je bio pozitivan. Rezultat je taj koji je razočaravajuć - rekao je Pogba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading